CRATE NETWORK
TooShocking EvilChili WTFunny
Video Directory Picture Directory Blog Directory

Articles

11 Redneck Improvisations

Monday, March 1st, 2010

Just because you don’t have exactly what you need for a job doesn’t mean you should quit. Square pegs, round holes, who gives a damn amirite?
1. Can’t afford daycare?

Solution:
Daycare

2. No convenient cupholder?

Solution:
Redneck Cupholder

3. No money to fix the car’s doorlock?

Solution:
Carlock

4. No basement to protect from severe weather?

Solution:
Redneck Storm Shelter

5. No way of procuring normal pets?

Solution:
Redneck Kittens

6. No money to buy t-shirt supporting favorite sports hero and/or team?

Solution:
Sports Fan

7. Can’t afford divorce attorney?

Solution:
Divorce

8. Still saving up for that riding mower?

Solution:
Redneck Riding Mower

9. Hate canoeing?

Solution:
Boat

10. Banned from UHaul?

Solution:
Moving

11. Can’t scrape together the cash for a plasma?

Solution:

More Articles

BACK TO ARTICLES HOME
Close
LIKE WHAT YOU SEE?
Subscribe to the EvilChili Newsletter to recieve new spicy videos sent straight to your Inbox! It's free!
All we need is your E-Mail:

Daily: Weekly:

Love EvilChili?

Become A FWB (Fan With Benefits)

X